Inspiration

Man behöver alltid få inspiration för att förnya sig och få mer nöje i det man gör, speciellt när men håller på med träning.

 

Här är det ju ofta svårt att få den inspirationen i och med att allt rullar på i samma spår vecka in och vecka ut. Jag fick mig dock lite inspiration när jag var med på Sofias dansaerobics innan hon åkte så nu har jag äntligen ändrat lite i min egen koreografi och det blir genast mer inspirerande och roligt.

 

Jag tycker även att det har känts kul med ny inspiration i form av Titti som kommit och tagit över efter Sofia. Vet inte om jag nämnt det till alla, men hon som var fitnesstjej med mig här innan, Sofia då, trivdes inte så bra och sa därför upp sig och har nu åkt hem. Det var tråkigt eftersom hon var en bra tjej men jag förstår henne samtidigt och är nu då som sagt även glad att vi fått hit Titti. Titti har bidragit med lite ny luft under vingarna och det kan verkligen behövas.

 

Igår fick jag mig en riktig dos av inspiration och framförallt lärdom. Det var en kvinna från Sverige som var här på semester men undervisar många klasser annars hemma, bl.a. dansaerobics (som hon också tävlat i). Hon kände sig sugen på att få instruera lite eftersom hon inte gjort det på två veckor nu men skulle ha klass igen hemma på måndag så hon frågade om hon kunde få ha en klass här. Det blev bestämt i fredags att hon skulle ha en extrainsatt dansaerobics på lördag klockan fyra och vi satte upp lite lappar om det. Jag gick självklart dit men tyvärr så kom det ingen annan. Jag tyckte i alla fall att det var toppen eftersom vi två ändå körde. Hon körde den koreografin hon tävlat med och det var superkul (dock lite svår för mig som inte är van att ta in koreografi på det sättet). Jag fick en liten privatlektion och hon var verkligen jätteduktig så det var toppen!

 

Nu har jag ännu lite saker att se fram emot eftersom Ann-Sofie och hennes kille Erik är i Thailand och kommer hit till Phuket på tisdag. De ska vara här några dagar så jag hoppas vi hinner umgås litegrann i alla fall.


Kommentarer
Postat av: Pappa

Hej på er, hoppas allt är bra me er kul att du bloggar nån gång i alla fall. Här hemma rasar vintern på för fullt, snöstorm o minus 10 idag söndag. Allt är inte riktigt bra här hemma, Enni har fått bältros, vuxen variant av vattkoppar men hon mår ändå relativt bra. Annars är allt bra, veckorna bara rusar förbi o jag tänkte just att det är inte så länge så är du ni hemma igen. Hat jättebra hälsa Damien o alla andra många kramisar Pappa o Enni

2010-02-28 @ 22:12:52
Postat av: Elin

Hej pappa och Enni!

Vad trakigt att hora att Enni fatt baltros, man kommer ju sjalv ihag nar man var liten och hade de fruktansvarda vattkopporna.. Hoppas det blir battre och att du kryar pa dig!

Nu ar det full rulle har nar Annso och Erik ar har men bloggar om det senare.

Ta hand om er bada!

Kramar

2010-03-04 @ 07:24:33
URL: http://fitnesspaelin.blogg.se/
Postat av: farmor

Hejsan på er ni är så söta på bilderna Är det nånting du vill att jag ska skcka msd din mamma brun som en pepparkaka man bli avundsjuk sitta här isnö och kyla varje gång du skriver blir man lit varmare är så roligt höra från er och att ni har det bra MÅNGA MÅNGA KRAMAR farmor

2010-03-07 @ 14:59:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0