1 & 0...

Blev ju väldigt mycket att göra sista tiden på GC och har varit fullt upp sen dess. Här kommer en liten uppdatering sista dagran på GC.

Tisdag 20/10:
- Vaxning
- Packning
- Till banken för att se om slutlönen kommit in, men nej det hade den inte
- Shopping (hade ju visst liite plats kvar i resväskorna så hann med att handla lite åt mig själv och lite presenter)
- Show - You Can't Stop The Beat
- Myskväll med Damien, Robert Gustavsson och glass!

Onsdag 21/10: GRATTIS SANDRA 25 ÅR!
- Sista grejerna ner i väskorna
- Easy check-in på hotellet - så himla skönt att bara få bli av med sina ca 60 kg bagage!
- Frukost på hotellet
- Till banken bara för att inse att slutlönen fortfarande inte kommit in
- Väntan på transferbussen och ett mycket sorgligt farväl av min kära vänner
- Väl på flygplatsen - tjorv med biljett men det löste sig
- Ett ännu mer sorgligt farväl av min älskling -  ibland känns 17 dagar som en evighet
- Jobbig flygresa eftersom de inte beställt mat åt mig och jag var tokhungrig redan innan jag steg på planet. Allt som fanns att köpa var dessutom godis och chips. Överlevde tack vare vatten, Cola Light och "Sommaren med Göran"
- Lång väntan på bagaget men sen fick jag äntligen träffa min kära vän Marie som var supersöt och kom och hämtade mig på Arlanda!
- Köpte baguette och Ramlösa på 7Eleven, shit va gott det var!
- Väl hemma hos min söta vän Yvette som jag skulle få bo hos i Sthlm så kändes det jättebra. Vi drack te och åt bullar som Marie bakat och tagit med till mig!

Uppdatering om Stockholmsvistelsen kommer inom kort...


2... Green Beach, barnshow & familjeshow

2 dagar kvar... Om mindre än 48 timmar befinner jag mig på Svensk mark och då är det alltså sju månader och en dag sen jag sist befann mig där...

Tanken idag var egentligen att jag skulle till jobbet men eftersom Ann redan är här och jobbar så skulle ju hon göra allt på mitt schema idag vilket betydde att jag inte skulle haft något att göra på jobbet. Den här säsongen har vi dessutom jobbat över ungefär en timme i veckan utan att vi vetat om det för att hon som gjorde schemat fån början inte visste att t.ex. lunch ingick i arbetstid här. Så jag hade ju några plustimmar egentligen att ta ut och därför så fixade Christine och Ingela så att jag fick vara helt ledig både idag och i morgon. Jätteskönt!

Jag och Damien gick ner till hotellet vid elva och fixade med mina papper för slutlön och åt lunch. Sen gick vi iväg till Green Beach för en sista dag med sol och bad. Green Beach är ju ett lite speciellt ställe för oss eftersom det var där vi först blev mer än vänner så det kändes bra med en sista dag där nu.

När vi gått hem och duschat och gjort oss iordning följde jag med Damien när han skulle ner och börja jobba. Passade på då också att vara med på fotosession som det var med de tre små björnarna och farbror Grubb. Det var jag och barnen!

Såg sen björnshowen som jag faktiskt inte har sett förut så det var kul. Senare var det ju även dags för familjeshowen.


Damien i Green Beach pool


Jag tillsammans med mina vänner Farbror Grubb, Isidor, Bumbum & Tvättis


Björnshow - Olympiad


Best of the 90's -
Everybody Dance Now




3... Sista, sista...

3 dagar kvar tills jag befinner mig i Sverige... Idag även min sista riktiga arbetsdag. Det börjar kännas konstigt det här...

Trodde jag skulle vara tröttare än vad jag faktiskt var när det var dags att gå upp imorse, men jag vaknade redan klockan sju alltså innan väckaren ringde.

Hade min sista vattengympa idag och det var jättekul eftersom det gick väldigt bra och var ganska mycket glada människor med i poolen. Kommer nog längta tills jag får köra igen men då blir det alltså i Thailand på ett hotell som har åtta pooler!

Glömde berätta igår att jag fick tillbaka mitt nackspärr. Var ju nästan helt bra men när jag bara skulle resa mig från frukostbordet brände det till i ena sidan av nacken och började stråla ända ner i armbågen. Sjukt ont! Därför var jag lite orolig för idag eftersom jag skulle ha mina allra sista klasser som var powerstep och core. Som tur var blev jag bara bättre och bättre under dagen så det gick faktiskt riktigt bra med klasserna.

Min trötthet från lite brist på sömn kom ikapp mig när jag hade kommit hem och duschat. Vilade därför lite innan det var dags att gå ner och kolla show.


En trött människa som ska och kolla show.


Nordic Release.


Heja Sverige!




4... Green Beach & Garbo's Dinnershow

4 dagar kvar.. eller inte ens det eftersom klockan nu är 01.58... Detta var alltså min sista lediga dag här och vi hade därför bokat en liten "avslutningsmiddag" på Garbo´s.

Planen idag var egentligen att gå till stranden, Patalavaca, men efter lunch på hotellet blev det istället vårt grannhotell Green Beach. Det var bara jag och Damien som låg vid deras pool några timmar och bara mös och hade det gott.. Innan vi gick hem för att göra oss redo för kvällen så gick vi förbi Miss Ellys och åt varsin kycklingburgare.

Klockan 18.30 mötte jag, Damien och Per (vi som är samobosar nu) upp Evve, hennes kille Daniel, Julia, Heidi och Henning för att ta bussen till Bahia Feliz. Där var det då Garbo´s Dinnershow. Har sett den två gånger tidigare men det är så himla bra så man lessnar inte.

Efter showen gick vi en sväng till den lokala puben där, Holiday, dit Damiens "storebror" Alex kom med sin tjej Camilla och sin riktiga storasyster. Även Damiens andra kompis Johannes från Garbo´s kom dit. Det blev bara en kortis eftersom både jag och Per skulle upp men klockan är ju alltså nu då 02.03 så egentligen alldeles för sent för mig... 

Har i alla fall haft en toppenhärlig sista kväll med gänget så vill passa på att tacka er för att ni är så himla sköna människor. Kommer sakna er alla väldigt mycket!

                                                
                                                                  Damien & jag innan vi går in till Garbo´s


                                              
                                                                                Fint ska det va!



Damiens kompis Johannes















                                                                                                                                                                                                     Jesper & Alex underhåller 


















Alex dansar helt grymt bra!



















                                 Lite "lovesongs" var det också


5... Pappas födelsedag och min sista afro här

5 dagar kvar då... Och även en speciell dag idag eftersom min älskade pappa fyller år! GRATTIS!! Pratade med honom tidigare och det gör att man längtar hem ännu mer...

Idag är det i alla fall mycket bättre med min nackspärr, kan nästan kolla åt båda hållen utan att behöva vända hela kroppen. Så vattengympan gick rätt bra men var tyvärr inte så många med som det brukar, tror det är för att många reser idag.

 

Efter lunch hade vi det lugnt och då passade jag på att öva lite på afron och det kändes som att det inte skulle gå så bra på klassen. För er som inte har så stor koll på vad afro är så är det en dansklass som är inspirerad från afrikansk musik och det är mycket "gung" och mycket "huvudsvingar". Det innebar alltså att det såg ruskigt stelt ut när jag fösökte utöva vissa rörelser. När väl klassen kom igång klockan fyra var det också lite stelt från en början och gjorde lite ont men ju längre klassen gick och jag blev varmare, dessto lättare gick det! Det var väldigt skönt just för att detta nu också var min sista afro här i Arguineguin. Coren som var efteråt fick dock Ann ta, hon måste ju också börja jobba lite och hon kan coren eftersom hon kört den hemma i Sverige.

 

Efter att ha varit hemma och bara tagit dte lugnt och gjort mig iordning gick jag ner för att kolla showen och självklart också pop-upen (uppvärmningen) eftersom Damien skulle sjunga den idag.

 

Klar för show.

 

Damien sjunger "Grace Kelly"

 

Radio Mega Hits

 

 


6... Välkomstmöte, H2O gympa, KidsPlay & ABBA

Då var det bara 6 dagar kvar och idag blev det med säkerhet bestämt att det är så i och med att jag idag fick reda på att jag fått en plats på flyget till Stockholm på onsdag. Planet går härifrån 13.45 och jag landar på Arlanda 20.25. Eftersom vi åker hem med s.k. F2:or så vet man inte förens sex dagar innan om mn har fått en plats eller inte så det känns bra nu att jag fått det bekräftat.

Idag började jag dagen med mitt allra sista välkomstmöte här, det gick bra men brukar inte vara några problem med det. Idag har vi även fått hit den nya fitnesstjejen som tar över efter mig, Ann, som verkar hur gullig som helst. Så mycket av dagen har ju gått åt att introducera henne i allt vi gör.

Min vattengympa idag gick sådär eftersom jag hade så fruktansvärt ont i nacken, men försökte hålla god min och köra på ändå så klart! Fick bra kommentarer efteråt också så det gick nog inte allt för dåligt!

Efter lunch hade jag KidsPlay men det kom bara en dansk liten tjej. Vi körde ändå eftersom Ann som sagt ska lära sig allt och Tess har inte haft den klassen förut så hon var också med och körde. Det blev ju lite si sådär men det funkade i alla fall.

Eftersom jag har haft så ont i nacken idag så var Tess jättegullig och ställde upp med att ta min klass klockan fem. Det var powerstep som är jättekul så lite trist var det men                          
den är även väldigt tuff så de var nog ganska klokt att vila
mig lite så jag åtminstonde kan köra afron imorgon.

Nu sista veckan har jag lovat att komma och se show varje kväll och den här kvällen var extra speciell eftersom det även blev Christians sista kväll och de tackade t.o.m. av honom på scen! Det var verkligen jättefint och känslosamt men det känns dock inte så sorgligt för mig eftersom vi kommer att träffas snart igen i Thailand.


Klar för show


ABBA- Thank You For The Music


Christian får present på scen



7... Heldag på stranden & middag på Fusion

Då var det bara en vecka, 7 dagar, till jag är hemma i Sverige igen.

Idag har jag spenderat hela min lediga dag på stranden, Patlavaca, tillsammans med min älskling och nästan alla mina kollegor. Det var Julia, Per (nya sound & light killen), Tess, Nicoline, Emma, Frisör-Elin, Christian, Henning och Heidi, samt Evelinas kille Daniel som är på besök. Alla kom lite i omgångar men det var ändå trevligt att få ha sin näst sista lediga dag tillsammans med alla fina vänner man fått här.

Vi badade såklart som vanligt och den här gången gick det lika höga och kraftiga vågor som sist vilket för det mesta bara är kul (trots ett kilo sand i bikinin), men vid ett tillfälle kom det en riktigt kraftig våg och slog omkull mig så det brände till i nacken och jag fick riktigt ont. Vet inte riktigt hur nackspärr känns men har haft lite svårt att röra huvudet så tror det kan vara något sånt jag har fått.

På grund av att jag haft så ont i nacken har jag bara kunnat ligga på rygg och solat idag och jag skulle ju verkligen pressa nu så har haft olja (utom i ansiktet, bröst och axlar där jag hade SF 8) när jag solat med det resultatet att jag faktiskt fick en del färg!

När man ligger på stranden en hel dag äter man inte så mycket utan dricker mest, och i detta fall blev det även lite öl också. Så nu på kvällen gick jag och Damien till Fusion och åt riktigt god mat, som vanligt. Detta blev ju vår sista gemensamma ute-middag här så det kändes bra att få ta den på vår favoritrestaurang!


Redo för middag på Fusion. Lite färg har man fått!

Flytt och fotboll

Måste börja med att berätta att jag i fredags gick och köpte mig en ny fin resväska. Den är ganska stor, hård och i silver. Det var faktiskt ett fynd eftersom den hade kostat 75 men jag fick den för 53 euro! Tror det är rätt bra kvalité också så jag är jättenöjd. Så när jag kom hem till Damien packade jag ihop alla grejer jag har där och det var precis så att det rymdes i den (och detta var ca en tredjedel av alla mina kläder), blir nog att föröska rensa en del innan jag åker hem.

Igår hade vi hyrt bil som vi var och hämtade klockan tio på hotellet för att vi skulle flytta upp alla Damiens saker till mig. Behövs en bil då tänker kanske ni..? Ja, eftersom han har en stor platt-tv, en hel hemmabioanläggning, playstation, en dator, en fläkt, en dammsugare och sen alla kläder och sånt förstås!

Tre stora resväskor var redan förpackade (plus min) så det vi gjorde var sen att montera ihop alla teknikprylar och rensa ut en massa skräp (två stora plastsäckar slängde vi). Efter en hel del jobb och svett med allt fix och bära ner alla grjer så tog vi oss strax efter tolv upp till mig där det sen bara var att bära upp allt igen. Phu..! Gillar inte att flytta så tur att det inte var en hel lägenhet vi skulle flytta i alla fall.

Sen tog vi bilen till hotellet för lunch och sen vidare till Anfi för välförtjänt bad, sol, vila och glass. Det blev ju dock bara typ en och en halv timme eftersom det blev molnigt och sen var vi tvugna att åka hem för att duscha och göras oss i ordning för fotbollsmatch.

Vi åkte först till Bahia Feliz för att hämta upp Damiens kompis Viktor och hans tjej Linda. Sen åkte vi till Puerto Rico där vi skulle möta upp ett helt gäng och se fotbollen på en restaurang som heter Barbacoa. Efter att ha åkt fel några gånger och snurrat hit och dit så hittade vi tillslut rätt längst uppe på berget i Puerto Rico!

När vi väl kom in på restaurangen var det fullpackad med mestadels engelskmän eftersom de först visade matchen ukraina-england. Den drog över lite på sverigematchen men när den väl tog slut visade det sig att det mestadels var danskar där så det var ändå svårt att få bra sittplatser. Vi fick hysat bra platser men alla (vi var nog totalt ca 20 stycken) blev väldigt utspridda över lokalen. Vi hade dessutom tänkt äta men det var bara att glömma. Allt det här hade ju inte gjort allt för mycket om det nu dessutom inte hade varit så att Sverige förlorade!! Usch, vilken usel match det var och det faktum att Sverige fick två mål bortdömda gjorde ju inte saken bättre! Med en massa glada och högljudda danskar kilade vi ut från restaurangen när matchen var slut och åkte istället till det Puerto Ricos centrum. Vi gick och åt på Slow Boat där jag och Damien ätit en gång tidigare där de har riktigt bra kinabuffé faktiskt.

Efter det skjutsade vi hem Viktor och Linda igen och var helt slut när vi väl kom i säng vid halv tolv. Det kändes lite konstigt att åka "hem till mig" nu istället för till Damien men ändå ganska skönt med tanke på att jag har alla mina saker på ett ställe nu. Sen är det ju bara för drygt en vecka till för mig...



Vi satt längst bak och de flesta andra satt där framme och kollade


För övrigt så är detta mitt 100:e inlägg här på bloggen! Det har alltså blivit en del under mitt äventyr här. Nu är det ju inte så länge kvar här men sen blir det att skriva om nya äventyr i Thailand såklart!



Grattis till bloggen!


Core!

Idag är det dags för mig att ha premiären för den nya coren. Jag har övat lite i veckan och körde igenom allt igår kväll på riktigt men då satt inte allt. Idag har jag redan kört passet en och en halv gång eftersom det är tre låtar som jag är lite osäker på. Kommer nog kännas lite i magen i morgon, det är ett väldigt bra och tufft program tycker jag.

Om ungefär en halvtimme är det först dags för afro, jag hoppas (och tror) att det kommer gå lite bättre än sist eftersom jag övat den också hemma. Jag känner mig laddad och ganska pigg, men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag försov mig i morse. Stängde bara av klockan när den ringde men vaknade som tur var i hyfsad tid ändå så jag kom inte försetn till jobbet i alla fall. Det är ganska roligt det där med att jag faktiskt inte har kommit försent till jobbet (kanske tio minuter någon gång när det ändå inte gjort så mycket) på flera år. Jag är ju typ världens största tidsoptimist (det vet framförallt min familj) och är alltid ute i sista minuten.

Efter jobbet idag blir det nog bara att gå hem och ta det lugnt. Många av mina vänner här ska iväg till Pli och äta och gå ut och parta men jag måste vara körklar till i morgon klockan tio och tänkte dessutom hålla igen lite med pengarna nu innan jag åker hem. Känner mig lite tråkig men det blir nog skoj i morgon istället. Mer om det då...

Hotstone, hot day & Hard Rock Café

I tisdags hade vi besök här på jobbet av vår spakonsult Britt. En jättetrevlig kvinna som var här nu för att hjälpa vår nya spaterapeut Christine att komma tillrätta. Eftersom de skulle gå igenom några behandlingar fick jag då det jobbiga uppdraget att agera "modell" för dem när de gjorde en hotstone massage. Det var fösta gången jag ens testade en hotstone och det var faktiskt väldigt skönt och rogivande, dock så är jag ju mer för lite hårdare massage om jag måste välja.

Jag slutade som vanligt klockan fyra i tisdags och passade då på att vara med på Tess styrkeklass. Jag har ju själv inte haft den (förutom den kortare halvtimmesklassen en gång på Teneriffa) men ska ju börja ha den i Thailand så tänkte passa på att lära mig den nu. Tyvärr hade Tess inte hunnit byta ut hela klassen utan bara halva så jag får kanske gå nästa gång också, eller lära mig den själv sen. Det ska i alla fall bli kul att få börja köra en ren styrkeklass, det känns som att jag behöver det.

Min tisdag kväll spenderade jag med att göra egna små varianter av chokladbollar där jag bl.a. smälte choklad istället för att sätta i kakao och sen smälte jag vit choklad (så gott det gick) och stoppade in i chokladbollarna. Tanken med baket var dels för att jag var sugen och dels för att jag hade i uppdrag att göra matsäck åt Damien som skulle och dyka på onsdagen och jag ville göra en liten överraskning!

Förutom chokladbollsbaket så såg jag en jättebra, men väldigt känslosam, film som heter "Freedom Wrighters". Den var baserad på en sann berättelse om en klass problemungdomar i USA:s ghetto, den kan jag starkt rekommendera!

Det blev att stiga upp rätt tidigt för mig på min lediga dag för att göra iordning mackor till min lilla pojkes matsäck (lite kul att få ta hand om någon ibland). Jag åt i alla fall också frukost med honom men sen när han gick iväg så la jag mig igen och sov till halv elva, väldigt skönt!

Jag tog mig sen iväg till hotellet och åt lite lunch strax före tolv och gick sen till Patalavaca dit Emma också kom. Vi solade och badade lite så länge det gick, det gick nämligen så höga vågor att det var jobbigt att bada då man drogs ut av de kraftiga strömmarna. Det blev t.o.m. så höga vågor tillslut att de kom enda upp till våra solstolar där vi låg och mitt linne blev dyngsurt eftersom det låg på stranden.


Det blev ohyggligt varmt att ligga och sola när man inte kunde gå ner och svalka sig så vid halv fyra gav jag upp och gick hem.

Klockan åtta skulle jag och Damien möta upp hans kompis Viktor och hans tjej Lisa på Hard Rock Café i Pli. Damien och Victor har tidigare jobbat ihop i Thailand och nu var de här på semster i en vecka. Vi hade en jättetrevlig, och väldigt god, middag där och begav oss nöjda hem strax efter tio.

Nedräkning!

Nu är det inte länge kvar innan jag får träffa min underbara vänner och min kära familj igen! Jag har verkligen nedräkning här nu, även om det också kommer att kännas väldigt trist att lämna det här underbara stället.

Sista tiden här nu kommer nog i alla fall gå fort eftersom det är ganska fullt upp. Har ju precis övat in den nya afron så den måste jag öva för fullt för att få den att sitta. Har även börjat öva in den nya coren som jag faktiskt tänkte köra premiär på på fredag. De lediga dagar som jag har kvar här blir nog mest att ägna åt sol och bad, så jag har lite färg när jag kommer hem.

Har redan börjat planera för fullt vad jag kan slänga och vad jag ska packa med. Måste köpa en resväska och hoppas innerligt att jag får åka charter med "easy check-in" eftersom jag nog kommer ha en del övervikt! Har även börjat planera vad jag måste göra och införskaffa när jag väl kommer till Sverige.

Planen just nu när jag kommer hem är att vara i Stockholm onsdag till måndag (ev. tisdag) och sen flyga upp till Luleå och vara där ända tills det är dags att åka till thailand den 7:e november.

Förutom en massa träningspass och träffa alla mina vänner så har jag inte så mycket planer när jag kommer hem. Men till alla mina vänner vill jag bara säga att ni måste planera in mig i era liv någon gång under den perioden! Saknar er alla väldigt mycket! 

Helg!

Hade premiär för den nya afron i fredags och som alltid när man gör något första gången så var jag ju lite nervös och det gick väl sådär. Tycker att den nya koreografin är lite svår, men väldigt rolig och det märktes nog i alla fall plus att det faktiskt såg ut som att mina fyra deltagare hade kul. Fick i alla fall höra av en jättegullig norsk kvinna efteråt att jag var väldigt flink så det var kul!

I fredags kväll gick faktiskt alla vi i den skandinaviska personalen ut och åt (utom showteamet då som jobbade) och det är ju inte ofta det händer så det var jättetrevligt. Det var jag, Tess, Emma, Marcus, Eira, Evelina, frisör-Elin, Nicoline och hennes kille Benjamin och Santi och hans tjej Ida. Vi var och åt på ett ställe här i Arguineguin som heter Los Canarios 1. Jag åt svärdfisk med lax och potatis och det var jättegott.

Efter middagen gick alla utom Tess och Evve till Buster och mötte upp med showteamet. Där blev det lite mer dricka men ändå väldigt lugnt. Det var i alla fall väldigt trevligt och de hade livemusik där så även Henning och Julia gick upp och sjöng lite och det var uppskattat!


Jag & Damien


Christian, Elin & Marcus


Henning sjunger "Summer of 69" (slow version of course!)

Det blev lite sovmorgon för oss igår (till strax över tio i alla fall) men sen även en väldigt soft och slapp dag. Började med lite frukost framför ett avsnitt av True Blood (som vanligt). Jag är så stolt eftersom jag för det första lyckats få Damien att börja äta frukost och nu fick jag honom t.o.m. att äta min special blåbär-vanilj havregrynsgröt! 

Efter att ha gjort i princip ingenting men med ambitionen att ta oss till hotellet och äta lunch och sen till beachen så var klockan helt plötsligt halv två! För sent för lunch på hotellet alltså så vi tog oss istället till pizzeria Ciao och tog hem varsin pizza.

Helt tokmätta kände vi (eller kanske mest på mitt intiativ) att vi var tvugna att gå ut och gå lite. Det blev en ganska stillsam promenad bort till Anfi och det var nog att gå lite långsamt med tanke på hetten ute! Väl framme på Anfi gick vi först runt lite på "hjärteön" och satte oss bl.a på en jättefin stenbänk. Det var superfint och mysigt där, väldigt romantiskt, glömde sock att ta med mig kameran så det blir inga bilder från det.

När vi kom hem från vår lilla promenad sen så såg vi film, "Dreamgirls" med bl.a. Beyoncé. En musikalfilm som också är med i Sunwing showen You can't stop the beat och den var jättebra!

Sen gjorde vi oss i ordning och gick till Fusion för lite mysig middag. Jag åt jättegod kyckling med oystersauce och drack deras goda rosévin, sen blev det även triple chocolate cake till efterrätt. Mums!

 

 


En heldag på jobbet & en heldag på stranden

I tisdags blev det verkligen en heldag för mig på jobbet. Jag var på jobbet redan 7.30 eftersom jag hade öppning. Sen tog jag mig däremot iväg en sväng eftersom det var jag som hade marketwalk, gick en runda där med Damien och skulle kolla om jag hittade en ring men orkade inte kolla så mycket.

Sen var det en rätt lugn dag för mig där jag mest satt av tiden kändes det som och löste korsord och suduku. Det var för att varken Emma eller Christine hade några behandlingar så Christine var i repan hela dagen och gjorde inventering.

Efter min sista aktivitet, som var varpa, slutade jag (klockan fyra) och då gick jag bara just utanför hotellet för lite bad och sol med Damien. Var rätt trött så hade egentligen behövt sova, men hade en som var pigg som höll mig vaken. Strax efter fem gick vi i alla fall in och åt middag och sen gick jag tillbaka till spa:t för att duscha.

Varje tisdag har showarna något som kalla "Ministars" där barn mellen 3-11 år får öva in en dans till en låt de har valt och jag brukar alltid se när de övar på dagen när det inte kommer någon på min fotbollsaktivitet. Den här tisdagen däremot stannade jag kvar för att se de uppträda på kvällen då det är mer "på riktigt" och de har fått fina scenkläder och sminkning, hur gulligt som helst! Den här gången var det dessutom Damien som var konferencier så han höll i presentationen och frågorna till barnen. Det var rätt kul att se hur han bara kunde växla mellan de olika språken svenska, norska och danska och det lät jättebra. Jag fick dessutom hjälpa Christian att sköta ljuset (som jag har tränat på på dagen) så det var kul.

Efter ministars satt jag och hände i backstage innan kvällsshowen skulle börja. Jag skulle stanna och se den också eftersom Damien skulle sjunga pop-up. Han sjöng en låt från musikalen "Röda nejlikan" som heter "Where's that girl". Det är kul att jag aldrig upphör att förundras över hur duktig min lilla sötnos faktiskt är och denna gjorde han riktigt bra tycker jag.

Efter showen var det många som skulle dra till Miss Ellys för att äta och dricka lite, men efter att ha varit på jobbet i ca 15 timmar kände jag att jag behövde gå hem och sova.

Damien (bild från en annan gång)


Igår kunde jag då vakna utvilad  före nio och efter en mysig frukost framför ett avsnitt av True Blood gick vi ner till hotellet för att vinka av Amanda som skulle åka hem till Sverige igen. Nu börjar det verkligen kännas att man snart ska åka hem själv också och jag har lite nedräkning till min hemresa som är om mindre än tre veckor!

Efter att ha ätit lunch på hotellet och hälsat på den nya finskan Eira som ska börja i Miniland så gick jag, Damien, Emma, Julia och Heidi till Patalavaca stranden. Vi solade, badade och spelade M.I.G som Damien nu har i sin iPhone. Det hela blev också ännu lite roligare när vi började dricka öl. När Henning och Christian hörde att vi låg och drack öl och hade det mysigt kom de också förbi och anslöt sig och sen blev det att vi låg där till klockan var sju. En riktigt rolig och mysig dag med en massa skratt och även en liten solbränna på köpet.

Alla gick sen hem till sig och duschade innan vi möttes upp klockan nio på Miss Ellys för lite mat och dryck (blev dock cola light för mig som kände mitt ansvar för jobbet jag skulle upp till). Så en trevlig dag avslutades också på ett trevligt sätt med alla mina sköna vänner här!

 


Den här bilden bjuder jag på (osminkad och nybadad)
med den härliga stranden i bakgrunden. Kl. ca 18.00


RSS 2.0